Over ons

WIE ZIJN WIJ

I-Conn is specialist in het realiseren van fysieke netwerken zoals leidingbouw, glasvezel aanleg en diamantboringen. Met onze infrastructuren helpen wij u om uw ambities waar te maken. Daar zorgen onze 75 medewerkers voor. Gedreven projectleiders, ingenieurs, technici, fitters en duikers bundelen dagelijks hun kennis en ervaring voor u. Met korte communicatielijnen en een grote mate van flexibiliteit. Zij rusten pas als de beste oplossing op tafel ligt. Dat geldt ook als we in projectverband samenwerken met externe partners. Het hoofdkantoor van I-Conn is gevestigd in Zaltbommel. Daarnaast heeft I-Conn met Multinfra SARL een werkmaatschappij in Marokko (Rabat).

KERNWAARDEN

Flexibel Het resultaat van ons werk staat altijd voorop. Als zich kansen voordoen om tot een beter of rendabeler product te komen, passen we onze aanpak en planning daar graag op aan. Uiteraard in overleg met onze opdrachtgever.
Innovatief We zoeken voortdurend actief naar nieuwe toepassingen en technieken. Die maken we ons snel eigen zodat we ons werk nog beter of sneller kunnen doen. Onze opdrachtgevers profiteren daar direct van.
Samenwerkingsgericht Bij complexe projecten heb je de krachtenbundeling vanuit meerdere disciplines nodig. Vandaar dat wij samenwerken met diverse specialisten in ons netwerk. Met hen komen we tot opvallende inzichten en ijzersterke oplossingen.

Edwin de Raadt
Edwin de Raadt
Directeur

Jurgen van Hoesel
Jurgen van Hoesel
Directeur

Patrick Funcken
Patrick Funcken
KAM coordinator

Hendrik Alberts
Hendrik Alberts
Projectleider Glasvezel

Martin de Raadt
Martin de Raadt
Bestuurder, Senior Projectleider

Hans Lemckert
Hans Lemckert
Juridische zaken

Wim de Bruijn
Wim de Bruijn
Projectleider Leidingbouw

Ronald Vos
Ronald Vos
Projectleider Leidingbouw